Despre BuyCoffee.Ro

Comercializam cafea boabe, cafea macinata, cafea instant, cafea la capsule, ceai si produse vending 

Suntem o firma relativ tanara pe piata romaneasca dar inca de la inceput vrem sa facem totul ca la carte. Am inceput prin angajarea unui personal cu experienta in domeniul vanzarii de cafea si prin investitii masive in logistica. Avem o flota semnificativa care ne sustine teoretic si practic un volum sustinut de vanzari, avem contracte cu doua dintre cele mai reprezentative firme de curierat care ne sustin in livrarile la domiciliu, avem trei depozite in Romania (Iasi, Deva si Pitesti) si fiecare dintre aceste depozite are o semi-autonomie fapt care ne permite sa livram in timp util, practic oriunde in Romania, atat en-gros cat si en-detail.  


BuyCoffee.Ro un brand care se va impune pe piata vanzarilor de cafea

Avem ganduri mari cu privire la comercializarea de cafea si produse conexe. Dorim ca prin seriozitate si respect fata de clientii nostri sa ne castigam un loc pe aceasta piata competitiva. Pentru a ne asigura succesul am luat decizia de a verifica si sorta furnizorii si produsele acestora, am investit si am realizat depozite special amenajate pentru ca produsele comercializate de noi sa nu sufere modificari pe durata depozitarii. In acest fel am reusit sa asiguram calitatea produselor comercialiate.

Fie ca este vorba de cafea, ceai sau produse vending grija noastra este ca acestea sa ajunga in mana clientilor nostri intacte si cat mai proaspete. Avem un sistem intern de verificare a calitatii incepand inca din momentul receptiei si pana in momentul in care aceasta paraseste incinta firmei noastre.    


Proiecte de viitor 

Eforturi suplimentare vor fi depuse in viitor pentru oferirea serviciilor integrate de vending si service pentru persoane fizice sau juridice.
Dorim ca marfa vanduta de noi sa fie in totalitate importata si astfel preturile noastre sa fie cele mai bune de pe piata.
Oferirea unor servicii suplimentare de autoverificare a calitatii si de protejare ale clientului.


Avantajele unei potentiale colaborari cu firma noastra

  • Suntem o firma relativ tanara prospera si care dorim sa ne impunem pe piata prin Calitate si Respect fata de Client.
  • Suntem importatori directi pentru anumite produse si avem discounturi pentru produsele pe care nu le importam.
  • Putem oferi transport pentru orice cantitate de produse achizitionate.
  • Oferim discounturi in functie de volum. 

Produsele noastre: cafea, ceai sau produse si servicii vending satisfac cele mai sofisticate gusturi

Produsele noastre se adreseaza tuturor segmentelor de piata, si suntem siguri ca am reusit sa aducem pe piata o gama de produse pentru toate gusturile sau preferintele. Cu toate acestea, vom fi bucurosi sa marcam si sa analizam foarte atent toate observatiile venite din partea vizitatorilor si a clientilor nostri.


De ce a aparut BuyCoffee.Ro

Am creat acest site pentru a veni mult mai usor in contact cu oamenii de pretutindeni, avand in vedere si experienta si pregatirea angajatilor nostri credem cu tarie ca produsele si serviciile pe care le oferim se ridica cu brio la nivelul asteptarilor clientilor nostri. Va invitam, asadar, sa ne spuneti parerea dumneavoastra, asa cum va fi ea – buna sau rea folosind e-mailul: office@buycoffee.ro sau prin telefon la numarul: +40-746.669.050  Cu drag ,

Echipa DMT BuyCoffee.Ro !!! 

Albota, Jud. Arges, Str. Ecologiei, Nr. 791
+40-746.669.050, +40-752.119.559
E-mail: office@buycoffee.ro

Vocea Cumparatorilor

  Am fost foarte multumit de promtitudinea cu care am fost servit. Va multumesc! Astept sa aud numai de bine...  

20 decembrie 2015 la 11:41
Brutaru Danut - sursa Facebook.com

Am cumparat ieri doua pungi de cafea boabe Tabu si totul pare a fi ok ... aveti nevoie de un om de vanzari in Satu Mare?

01 decembrie 2015 la 08:47
Dragos Munteanu - sursa Facebook.com