Garantia calitatii


Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produsele noastre online. 

Daca totusi constatati ca nu sunteti multumit de produsele cumparate, le puteti returna si va vom inapoia contravaloarea produselor returnate. 

Pentru acest lucru, trebuie sa :

1. Ne anuntati in scris intentia de returnare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului.

2. Trebuie sa returnati produsele nefolosite la adresa indicata in pagina de contact.

3. Dupa returnarea produselor, contravaloarea acestora va fi platita in contul indicat de dumneavoastra in termenul legal de 30 de zile.

Daca decideti ca produsele trebuie sa fie returnate va rugam sa aveti grija ca acestea sa fie returnate cu ambalajele originale. Produsele desfacute nu se returneaza si din acest motiv in cazul in care aveti mai multe produse va sfatuim sa le desfaceti pe rand (cel mult 1 produs poate fi desigilat, in scopul testarii). Nu sunt acceptate retur produsele care au ambalajul deteriorat, sau care au modificari de orice alta natura.

Costurile de returnare nu se ramburseaza.

Va recomandam să solicitati un document de la firma de curierat cu care veti face returnarea.
Clientul este raspunzator pentru orice daune, furt sau pierdere pe parcursul returnarii produselor.

Pentru orice reclamatii sau sesizari va rugam sa ne trimiteti un mail la office@buycoffee.ro sau sa ne sunati la numarul de telefon: +40-746.669.050 sau +40-752.119.559