Cafea

Cafeaua este si va fi poate cea mai populara bautura din lume. Firma noastra comercializeaza cafea Aribica, cafea Robusta, cafea amestec in toate formele ei: cafea boabe, cafea macinata sau cafea capsule produsa si ambalata cu grija pentru a oferi mereu o experienta placuta. 

Cafea Conține 16 produse.

Subcategorii

  • Cafea boabe

    Cafeaua boabe este poate cel mai bun mod de a cumpara cafea. Este stiut faptul ca pentru a obtine un gust desavarsit al cafelei sau mai bine spus pentru face o cafea "adevarata" se tine cont de gradul de macinare al cafelei, timpul de contact al cafelei cu apa fierbinte si de prospetimea cafelei macinate.  

  • Cafea macinata

    Modul de preparare indicat pentru obtinerea cafelei perfecte este diferit. Asfel, cafeaua macinata marunt este recomandata pentru expresor intrucat in cateva secunde apa fierbinte trebuie sa "fure" aroma cafelei, in timp ce cafeaua macinata mai mare este recomandata pentru cafetiera intrucat contactul cafelei cu apa este de cateva minute.

  • Cafea capsule

    Cafeaua la capsule folosita de espressoare speciale, are avantajul ca de fiecare data ne ofera aceeasi cafea de calitate superioara, cu gust unic. Acest lucru este posibil intrucat capsulele contin amestec de cafea Robusta și Arabica în proporții variate, identic dozata.

Se afişează 1-16 din 16 articole
Se afişează 1-16 din 16 articole